Saturday, April 3, 2010

MP Team Finlandin makkaranpaistoreissu

On kai se uskottava, että eteläisen Suomen sumarikausi on yhtä kuin ohi. Parisen viikkoa on hyönteisiä kuoriutunut pienissä määrin mutta ainakaan itselleni ei ole sattunut yhtään erinomaisen hyvää päivää. Tämäkään reissu ei ollut mitenkään poikkeus vaan ennemminkin kevään pohjanoteeraus, sillä vain muutaman sumukorennon näin räpistelevän pinnalla. Ja tuikkejakin vain yhden.


Reissu oli kuitenkin varsin onnistunut. Keli oli tyyni ja lämmin. Joki virtasi vieressä ja linnut lauloivat. Makkarakin oli hyvää. Hauskaa oli ja niin se pitääkin olla kun kalassa ollaan. Ja kaiken kruununa päässä vallan upea uunituore Etelä-suomen kilpaperhokalastajien pipo.

Toki ei pidä unohtaa mainita, että kalatkin nakersivat. Ja vielä molempien MP Team Finlandin jäsenten onkiin. Uskomatonta! Kalat taisivat olla huippusyönnillä. Tosin pinturi kelpasi tänäänkin vain pienelle tirpalle. On ne vaan pintsukkakalat tiukassa.

kuva : Tero Mäntylä (käsittely allekirjoittaneen)

Seuraava koitos sitten tulevana maanantaina. Ja se on sitten viimeinen mahdollisuus parannella 'pinturikalatilastoja' tälle keväälle. Sitä ennen pitää kuitenkin istahtaa sidontapenkin ääreen täydentämään varastoja...

4 comments:

Jarno Laitinen said...

Sulla seuran paita fleecen päällä?
Mielenkiintoinen näkökulma kerrospukeutumisesta.. :)

Harri Hytönen said...

Jep. Toimii se näinkin ;)

HE said...

Aika hauska tuo värikäsittely. Kalastushommat kuulostavat edelleen yhtä ratkiriemukkailta, on se vaan hauska harrastus... ;D.

Harri Hytönen said...

Hauska harrastus varsinkin kun on kesä ja kärpäsiä :)