Saturday, June 15, 2013

Tätä on odotettu

Tänään on sitten yksi vuoden odotetuimmista päivistä. Sellaisesta, jota varten on tullut valmistauduttua jo hyvän aikaa. Eikä se edes liity mitenkään tähän blogiin tai kalastukseen. Tänään on nimittäin päivä jolloin on Jukolan viesti. Itselläni on juostavana kolmas osuus eli ns. pitkä yö. Yösuunnistusta siis 14.5 km edestä. Namia!


Juoksutreenejä olen keventänyt tämän viikon osalta oikein reippaasti, joten on ollut hyvää aikaa puuhastella muutakin. Eli vaikkapa käydä kalassa. Ja mikäs sen rentouttavampaa puuhaa kuin seisoa joessa kurahousut jalassa. Ei pyöri ajatukset ainakaan Jukolan yössä.


Perjantain keskipäivän molemmin puolin tuli juurikin seisottua siellä joessa vesisateessa. Oikein oli kiva keli, sillä lämmintä kuitenkin riitti aivan sopivasti. Kalat tykkäsivät myös. Ja jopa niin paljon, että tällä kertaa pysyivät täydellisesti kiinni koukuissa. Kaikki tartutetut kalat tulivat kiltisti ylös. Omituista kyllä jos vertaa pariin edelliseen taimenreissuun. Samat välineet ja samanlaiset koukut...

Lyhyesti virsi kaunis. Otsalamppua ja nastareita virittelemään...No comments: