Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Sunday, December 27, 2009

Nettinäpertelyä

Pakkanen pitää juuri nyt poissa kalahommista. Olettaisin, että joetkin ovat kohta tukevasti jäässä tällä menolla. Aikaa jää sitten muuhunkin... Joulukin oli ja meni, joten on jo aika suunnata ajatukset ensi vuotta kohti.



Muutaman sidotun perhon jälkeen vaihdoin askareet nettinäpertelyn puolelle ja tein isomman puoleisen urakan päivittäessäni KILPAAPERHOLLA.NET -sivustoani. Lisäsin ison kasan kuvia kilpailijoista sekä laitoin sivuille myös menneiden vuosien kisatuloksia. Nyt 'arkistosta' löytyy niin SM- kuin MM-kisatulokset. Vielä kun löytäisi EM-kisojen sekä JoukkueSM-kisojen tulokset 'yksiin kansiin'. Ei ehkä ihan helpoin tehtävä...

2 comments:

Unknown said...

Olemme toteuttamassa kalastukseen liittyviä artikkeleita Luonnossa -verkkolehden Kalastus -osioon. Verkkolehtemme toimii talkoohengellä ja tavoitteenamme on jakaa tietoa kalastuksesta. Toteutamme uusia artikkeleita käytössä olevan kuvamateriaalin pohjalta. Olisimme kysymässä käyttölupaa blogissasi oleville kalastuskuville artikkeleissamme. Voimme hakea kuvat alla olevista osoitteista ja muokata ne verkkolehteemme sopiviksi. Artikkelin yhteyteen tulee myös tieto kuvanottajasta, joka olet ilmeisesti sinä? Kuvanottajan nimi tulee siis artikkelin loppuosaan, jossa on kaikki tarvittavat copyright -tiedot. Olisi hienoa, että olisit mukana rakentamassa Kalastus -osiota näiden kuvien muodossa. Luonnossa -verkkolehden tavoitteena on ollut jo kahdeksatta vuotta kannustaa ja innostaa suomalaisia nuoria liikkumaan ja harrastamaan enemmän luonnossa. Tarvittaessa voimme etukäteen lähettää listan kuvista, joita haluaisimme käyttää. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi!

Harri Hytönen said...

Luonnossa.net, ottakaa yhteyttä sähköpostitse perhokalastaja(at)phnet.fi