Saturday, July 30, 2011

Hammonjoki 30072011

Tänään tuli käytyä liki tuossa vieressä suunnistuskisat, joten kurvailin Hammolle heti kisan jälkeen. Takakontista rojuja penkoessa valkeni totuus, että chestpack ja sitä myöden kaikki perhot olivat kotona. Hieman takahampaita piti tässä hetkessä kiristellä. Onneksi ihmepussia tonkiessa löysin vanhan rasian mistä löytyi Hammolle käyttökelpoisia perhoja kolme (3) kappaletta. Yksi pinturi ja kaksi nymfiä!


Pari nymfiä sitten virittelin 0.12 mm Stroftin jatkoksi ja suuntasin kaloja kiusaamaan. Vesi oli erittäin kirkasta ja kaikki kalat on näin hyvin havaittavissa. Selvästi oli huomattavissa, että kalat näkivat myös kalastajan. Säikytetty kala on tunnetusti huono syömään ellei ole peräti ottanut 'Ritolat' ensimmäisenä optiona.Kalastus on siis tällä hetkellä perin juurin haastavaa. Ja mielenkiintoista! Isoimpien kalojen eteen pitää todellakin tehdä töitä. Siis kontattava on ja maltilla odoteltava. Onnistuin ilmeisesti säikyttämään vielä yhden kirjolohen pakovanoista päätellen. Kaikki eivät ole siis vielä pataan päätyneet.

Päivän opetus oli : Älä kynnä nokkospuskassa jos jalassa on shortsit ja sandaalit. Polte ei hellitä edes iltaan mennessä!!!

Ja sitten taas videopätkää...No comments: