Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Thursday, December 13, 2007

Uusi lelu

Sieltähän se 'postinpoika' kiikutti sen odottamani 'etukäteisjoululahjan' eli uuden vavan. Hetken mielijohteessa oli hankittu tämä TFO:n kasiluokkainen (TiCRX 7,6' #8). Kiitokset Pk.netille ja Jiihoolle :) Ei kai vapoja koskaan liikaa ole ja varsinkaan kun nämä hieman järeämmät vavat ovat minulla kuitenkin vähemmistönä. Tai toisaalta...eihän tämä vapa edes niin kauhean järeältä tunnu.


Kaverini Pussi tuli piipahtamaan tänä samaisena iltana ja hetken kahviteltuamme ja muuten vaan ihmeteltyämme päätimme lähteä pimeään talvi-iltaan vapaa testaamaan. Ensimmäisenä ajatuksena oli mennä ihan vain takapihan nurmikolle kokeilemaan mutta ei kuitenkaan pimeänä oikein houkutellut. Lisäksi kun veteen on aina mukava heittää, niin päätimme suunnata läheiselle uimarannalle. Tietty tähän vuoden aikaan järvet ovat normaalisti jäässä, mutta Pienen Tiilijärvellä on avantouimareiden uintipaikka jota pidetään auki läpi talven. Siinä siis hyvä testipaikka.



Onneksi ei uimareitakaan näkynyt joten saimme testata rauhassa. Edes ohikulkenut sauvakävelijä ei kiinnittänyt meihin sen suurempaa huomiota. Tai sitten ei meitä hulluja kehdannut tai uskaltanut edes tuijotella. Pakkastakin vielä reippaat 7 astetta joten varsin poikkeava sää 'onkia' uimareiden avannolla.



Kivaltahan tuo kepukka tuntui. Vaikkakin käyttämi ampparisysteemi ei aivan paras mahdollinen tuohon olekaan. Täytynee siis hieman viritellä varusteita (ei ole vastenmielistä, ei :) ).. Uusi siima hankintaan...

Valmistajan sivuilla lisää vavasta :

Temple fork outfitters fly rods

No comments: