Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, April 9, 2008

Kutsu karsintoihin kävi

Minulle, niin kuin monelle muullekin pätkähti postiluukusta kauan odotettu kisakirje. Itselläni on kyseisestä paperinivaskasta tarkempi analyysi tekemättä mutta omat kisani tietysti tarkistin. Jo toisena vuotena peräkkäin en päässyt kisaan, jonka oli hakemuslappuun rustannut ykköstoiveeksi. Nukarinkoski jää haaveeksi siis tänäkin vuonna.

Kaikkiin muihin arpa olikin sitten suosiollinen eli toistaiseksi kalenterissa paikan sai kuusi alkukarsintaa. Aikajärjestyksessä edessä on siis Vantaanjoki, Julkujärvi, Hammonjoki, Ahvenlampi, Jyräänjoki ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Huopanankoski.

Ei ole tietenkään poissuljettua, että hakisin vielä johonkin kisaan, sillä vapaita paikkoja olisi vielä jaossa. Olin nimittäin hakenut myös Äyskosken kisaan, joka kuitenkin harmittavien yhteensattumien takia peruttiin. Sääli sinänsä. sillä Äsy on erittäin mielenkiintoinen ja kalaisa kisapaikka.

Järjestelyt muuten Hammonjoen karsintakisaa varten ovat täydessä käynnissä. Eilen joella oli ollutkin jo ensimmäinen talkoopäivä, sillä rantoja on hieman raivattava kisakuntoon. Myös Hammonjoelle näkyi olevan reilusti paikkoja jaossa, joten kisapaikkaa vailla olevien kannattaisi ehkä harkita myös tätä vaihtoehtoa.

No comments: