Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, June 24, 2009

Hammonjoki 24062009

Pussi onnistui houkuttelemaan allekirjoittaneen tänään pariksi tunniksi Hammolle 'onkimaan'. Ihan hyvä valinta, sillä kalastus oli varsin laadukasta. Vesi oli kirkasta ja kaloja mukavasti. Tosin vesi alkaa olemaan jo melkoisen alhaalla eikä tuloillaan oleva helle paljon paranna tilannetta.


Kaloja siis löytyi mukavasti. Tai löytyi siiman päähän sen jälkeen kun oikeat perhot löytyivät. Varsin monipuolista kalastusta, sillä kaiken merkkisiä kaloja tuli saaduksi taimenia lukuunottamatta.

Ainoa 'negatiivinen' asia tällä reissulla olivat miljoonat verta kuppaavat itikat. Ajoittain oleminen pusikossa oli lähes sietämätöntä. Eikä mukana tietenkään ollut 'Offia' tai muuta kemikaalista helpotetta. Hiostava keli teki myös osaltaan olon hieman tukalaksi.

Viikonloppuna pitäisi sitten taas kilpailla perhokalastuksen merkeissä Ahvenlammen karsinnassa. Valmistautuminen kisaan on taas täysin olematonta eli aika kylmiltään tulen kisaan taas lähtemään. Järviperhorasiatkin ovat turkasen huonossa kunnossa. Ehkä pummaan parit ottiperhot ?

5 comments:

Janne Erämies said...

Kerrankin omat rasiat ovat puollollaan uusia suteja,liitsi puolta vähän vielä lisää ja taas mennään.

Harri Hytönen said...

Jassoo, nyt tiedän mistä pummaan niitä perhoja.

Janne Erämies said...

Niin,mutta onko ne niitä ottiperhoja:)

Harri Hytönen said...

Kunhan niissä on koukku..

Janne Erämies said...

No sen voin kyllä luvata:)