Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Tuesday, June 2, 2009

Huh hellettä!

Viikonloppu meni enemmän tai vähemmän nahkaa käristäessä ulkoilmassa. Kaiken tämän kruunasi pieni pyrähdys joelle. Olipa tuo retki myös samalla virkistäytymistä helteen keskellä. Lämpötila kun huiteli liki kolmessa kympissä, joten viileähkö virtaava vesi toi mukavan viileyden olemiseen.

Tämä alkaakin jo olemaan sitä aikaa jolloin päiväkalastus on lähinnä mukavaa ajanvietettä. Kalat eivät häirityillä koskilla liiemmälti perhoa huoli, joten aikaa jää paljon myös kaikkeen muuhun. Makkaraa on aina mukava paistaa, kuviakin tulee räpsittyä ja rantakivelläkin voi aina istuskella. Mutta tottahan kalojakin on mukava joskus saada...



Yllättäen tänään häiritty koski antoi mukavasti tapahtumia. Ehkä nyt ei mitään 'Pietarin kalansaalista' noussut mutta jokunen kala kävi sentään perhoa kolkuttelemassa. Isoimmat jäivät tietysti vain tärpeiksi mutta mitäpä tuo haittaisi? Tieto, että ne ovat siellä riitti tällä kertaa. Olosuhteiden sattuessa kohdalle haavikin heilahtaa. Tai heilahtihan se nytkin mutta ei näille isommille kaloille.

1 comment:

Anonymous said...

Dramaattinen valo kuvassa, hieno tunnelma ja soljuva upea vesi. Kalastushan on mystistä hommaa :).
HE