Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, August 5, 2009

Hammonjoki 05082009

Tämä päivä olikin varsinainen tulevien kilpakalastusretkien suunnittelupäivä. Lähitulevaisuudessa kun on tulossa SM-finaali, joukkue-SM sekä kirsikkana kakun päällä Hanak-open. Tsekeissä kalastettava Hanak-open voisi olla taas se kauden päätapahtuma vaikka tietysti finaalillakin on varsin suuri merkitys esim. ensi kauden kalenteria suunnitellessa. Kaiken tämän kisasuunnittelun kruunaa vielä syksyn karsinnat tulevalle vuodelle. Pariin karsintaan kun olen alustavasti suunnitellut hakevani. Toivottavasti ehdin tämän kaiken tehdä tänä syksynä, hih...SM-kisoja kun on suunnistuksessakin!


No mutta, kaiken tuon iltapäiväisen tohinan päälle ajattelin vielä piipahtaa Hammolla pienehköllä kalareissulla.Tarkoitus ei ollut missään tapauksessa notkua tunti kaupalla joella vaan lähinnä käväistä. Semmoista stressin poistoa siis lähinnä.

Aloitin yläosilla, jossa vesi olikin tällä kertaa erittäin kirkasta. Kalat näyttivät varsin aroilta mutta olivat varsin hanakalla syönnillä kunhan lähestyit niitä varovaisesti. Melko pieniä vain olivat. Varsinkin pientä harjusta tuntui olevan joka puolella. Rymysin alueen lähes kokonaan lävitse.

Kävin myös alaosilla mutta vapa jäi tällä kertaa autoon. Tyydyin vain tarkkailemaan. Vesi oli täällä alhaalla huomattavasti yläosaa 'sameampaa'. Tai siis eihän vesi mitään sameaa ollut mutta ei niin kirkasta kuin ylhäällä. Muutaman tuikkaavan kalan löysin mutta en niille heittänyt (vapa oli siis autossa).

No comments: