Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Thursday, November 19, 2009

Täällä ollaan...

Hieman on tullut pideltyä hiljaiseloa tämän blogin suhteen, sillä viime aikoina ei ole ollut paljoakaan kirjoiteltavaa. En ole nimittäin hetkeen tehnyt mitään kalastukseen liittyvää vaan olen lähinnä keskittynyt tuonne urheilupuolelle. Viimeiset viikot on tullut treenattua melkoista tahtia ja se alkaa nyt tuntumaan kropassa. Koska tänään olo oli kuin jyrän alle jääneellä oli aika hieman huilia. Ja koska jotain tekemistä piti kehittää, niin oli aika taas piipahtaa pitkästä aikaa myös joella.


Hieman voi taas muuten 'syyttää' nettiäkin uuden kalastusvireen löytymisestä. Eilen nääs tuli katsottua varsin mukava traileri eräästä kalastusfilmistä. Kiinnostavan oloinen pätkä tuo RISE.

Mutta asiaan... Kävin siis aamulla pyörähtämässä pikaisesti joella. Ensi vaikutelma joesta oli melko synkkä, sillä ensimmäisessä paikassa vesi oli yhtä kuravelliä. Aikani siellä heitin ilman tulosta.



Toisessa paikassa onneksi vesi oli aavistuksen selkeämpää. Odotin, että vesi olisi ollut huomattavasti korkeammalta, sillä onhan viime aikoina kuitenkin satanut ihan kohtuullisesti. Tälläkin hetkellä työntää vettä taivaalta.

Loppujen lopuksi tämä reilu tunnin kalaretki antoi yhden pienen harjuksen, joka 'täräytti' hyvin pieneen mustaan leechiin. Taimenet olivat kateissa mutta ehkä matala vesi on ajanut ne jonnekin suvantoalueille.

No comments: