Saturday, August 20, 2011

Aikainen mato Nukarilla

Mitäpä sitä taas muuta kuin vapaapäivän koittaessa nokka kohti Nukaria. Kauemmaksi kun ei tälläkään kertaa suunnitelmista huolimatta jaksanut lähteä ajelemaan. Mutta Nukarihan ei ole missään tapauksessa mikään huono vaihtoehto, sillä kaloja riittää ja ympäristökin ihan kivan näköistä. Kaikista 'jätevesikommelluksista' huolimatta...Viikko oli taas vierähtänyt edellisestä käyntikerrasta. Tällä välin vesi oli ottanut hieman väriä itseensä mutta eipä tuo ollut juurikaan noussut. Huhuja tuntuu liikkuvan jo nousukaloista eli siis meritaimenista. Nukarinkin ovat kuuleman mukaan tavoittaneet. Itse kuitenkin olen keskittynyt enemmän noihin 'laskukaloihin', joten mertsarit saavat olla rauhassa.

Samoilla tutuilla nymfivarustuksilla kirjolohia olin siis jälleen kerran tavoittelemassa. Huomasin jo kuitenkin varsin nopeasti, että kyseessä ei ollut mikään erityinen ottipäivä. Pari ns. varmaa mestaa oli aivan kuin tyhjiä. Oletan siellä kuitenkin jonkun kalan olleen paikalla mutta suut täysi supussa.

Päivän aikana kuitenkin jokunen kala kävi haavissakin asti mutta yllättäen leechit toimivat nymfejä paremmin. Nymfaaja ei siis iskenyt tällä kertaa 'takaisin'. Jostain syystä tällä reissulla kämmättyjen kalojen määrä ylitti ylös saatujen määrän. Varsin harvinainen tilastovirhe mutta joskus näinkin...

Ja ne harjukset aktivoituivat jälleen kerran auringonpaisteessa. Sinttejä kuten ennenkin.

Videota jälleen kerran jälkiruuaksi...varsågod

7 comments:

ArtoP said...

Paras vapa ikinä?

Harri Hytönen said...

GS on loistava vapa!

ArtoP said...

Jep. Ainoa miinus on tuo kömpelö kuljetettavuus... Toiminnaltaan täysi kymppi.

Harri Hytönen said...

Noita ei taida olla enää misään myynnissä?

ArtoP said...

Ei ainakaan Siman niitä myy, harmi. Millaista french leaderia ja indikaattoria muuten käytät?

ihmelaama said...

Kiitos Harri blogimerkinnöistäsi. Ovat mukavaa luettavaa ja varsinkin katseltavaa.

Harri Hytönen said...

Arto : Maximaa plus dacron/amnesia/värilliset perukesiimat.

Jari : Kiitokset positiivisesta palautteesta. Niitä on aika mukava saada :)