Friday, August 26, 2011

Melkein kaikki mukana

Moro Janne. Tänään muistin ottaa melkein kaikki mukaan. Kotiin jäi vain kasa perukesiimoja joita posti kiikutti ison paketillisen viikolla (eli siis 0.18 Stroft jäi uupumaan reissusta). Tällä kertaa mukana oli heti alusta alkaen kahluuhousut, kahluukengät ja haavi. Viime sunnuntaina nuo kolme edellä mainittua jäivät kotiin. Pakko oli kääntyä matkalla takaisin niitä hakemaan.


Hih!

Kävin siis viime sunnuntaina vuosien tauon jälkeen kalalla Vantaanjoen Myllykoskella. Blogiin jäi kirjoittamatta tuosta reissusta lähinnä aikapulan takia. Tosin ihan hirveästi ei kirjoitettavaakaan ole ollut, sillä kalojen puolesta ei ihan täydellinen reissu. Jotain pientä sieltä nousi mutta ei mitään mainittavaa.


Tänään puolestaan kävin taas Nukarilla. Ihan on perinteeksi tullut käydä perjantaisin siellä kalassa. Vesi olikin kirkastunut edellisestä kerrasta ja oli nyt Nukarin mitta-asteikoilla erittäin kirkasta. Lämmin puolipilvinen sää vielä kruunuksi. Upea kalapäivä!

Perinteikkäästi kalastin taas suurimman osan ajasta erilaisilla nymfeillä. Tapahtumiakin oli ihan kivasti. Leecheihinkin sorruin, sillä nekin tuntuivat toimivan. Tai siis koska musta Leech ei toimisi?


Ai mikä toi Janne -juttu oli? Heh, se on vain vastine EräJannen kuittiin kun kehtasi epäillä, että mä en koskaan muista ottaa kaikkia rojuja mukaan. Terveiset Jannelle!

Videot jää toistaiseksi näkemättä, sillä niitä en tähän hätään ehdi käsittelemään. Ehkä joku jälkipostaus lähipäivinä?

6 comments:

Stupe10 said...

Nättejä kuvia sulla! Mistä kohti nukaria toi olin kuva on? Mulla tuli tosta ekana mieleen laavusuvannon niska. Mutta eihän se ole mahdollista? Eli mistä kohtaa koskea kuva on?

Masi Hast said...

Ne videot on kyllä pirun hienoja mitä on ollu, ei muutakuin editoimaan! ;) Sellanen ehdotus niihin kuitenkin, että vaikka esimerkillisesti vapautat kalan heti haavista niin jos sen vedessä raahaisi kameraa lähemmäksi ja vähän vilauttaisi että millainen fisu siellä on, ei se tuskin siitä kala kärsisi jollet nyt ihan mahottoman kaukana ole.

Juha Paukku said...

Upeita kuvia ja hyvää tekstiä jälleen Hytöseltä. Aina ilo lueskella, näitä juttujasi.

Stubelle tiedoksi, että kuva on laavun yläpuolella olevasta koskesta, siinä ennen haaroittumista, siis ylöspäin mentäessä.

Jatka Harri kirjoittelua sekä tietty lisakuvia. Masin kanssa sama ajatus videoista.
Kireitä jatkoon ja törmätään mahd. Nukarilla päin joskus.

Stupe10 said...

Kiitoksia juhalle selvennyksestä.
Menin vain sekaisin,kun katsoin tuota puuta oikeassa reunassa niskalla on myös puu,mutta onhan se paljon isompi ja tuossa niitä on kaksi.

Ja jos tuo olisi laavusuvannon niska,niin mistä tuo koski siihen olisi ilmestynyt :O . Eli järki oli taas ajattelussa mukana.

Minulta myös ääni videoillesi! Hauska niitä on ollut katsoa ja jotain oppiakin saanut. Todella tarkkaan jaksan ainakin pientä aluetta koluta! Ja tulosta näyttää tulevan hyvin.
Ammattimaiset otteet kalastuksessa.

Janne Erämies said...

Hyvä Haba :)

Harri Hytönen said...

Kiitokset taas palautteista. Juha olikin oikeassa tuon koskikuvan sijainnista. Siitä haarautumiskohdasta todellakin. Yritän siis pukata jonkun videopätkän eetteriin vaikka niissäkään en kaloja raahaa juurikaan kameraa lähemmäksi. Ensi kerralla voin sitten näin tehdä ;)