Friday, September 26, 2008

Kisa käynnissä

Nyt olisi kaksi ensimmäistä jaksoa ongittu Hanak -openissa. Itse kalastin näistä molemmissa eli huomenna minulla on edessä vain valvontajakso. Sunnuntaina sitten henkilökohtainen kisa järvellä.

Ensimmäisellä kisajaksolla kalastimme Teron kanssa C alueen poolissa 7. Poolilla oli mittaa noin 150 metriä pitäen sisällään kiivas virtaisen pääuoman sekä hidasvirtaisen ja matalan sivu-uoman. Sivu-uomassa oli vain ei isompia kaloja näkynyt. Aloitimme streamereillä, sillä ennakkotietojen mukaan kirjolohia piti olla reippaasti. Ei kyllä näkynyt meidän poolissa. Tulosta alkoi tulla vasta kun vaihdoimme nymfiongintaan. Tuosta 150 metrin poolista ehkä 40 metriä oli aluetta, josta melkein kaikki kalat nousivat. Tuloskorttiin saimme aikaiseksi 19 merkintää. Ihan kohtuu tulos sanoisin.. Jukka valvoi yläpuolista Tsekkijoukkuetta ja heille 'vain' 13 merkintää. Olivat tosin saaneet reilun kokoisen kirjolohenkin.

Toisella jaksolla Tero siirtyi valvontahommiin ja itse jatkoin kalastusta Jukan parina. Ennen jakson alkua tuikkeja näkyi joka puolella poolia. Kalat popsivat hengettömän pieniä päikkäreitä mutta jostain syystä emme saaneet pintureita toimimaan. Nymfit kehiin ja taas alkoi haavi heilua. Ei kylläkään siihen tahtiin kuin olisi pitänyt. Esimerkiksi jakson viimeinen tunti ongittiin tyhjää. Lappuun kuitenkin 10 merkintää.

Illaksi pitäisi lähteä kisojen iltajuhlaan. Eli jätetään tämä kirjoittelu tähän. Jatkan sitten kun on esim. tietoja sijoituksista. Tai jos viimeistään kisan jälkeen lisää. Moro!

No comments: