Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Monday, April 20, 2009

Hammonjoki 20042009

Koska viikonloppu meni täysin ilman kalastusta tai ilman mitään siihen liittyvää, ajattelin piipahtaa aamusta Hammolla ennen työpaikalle raahautumista. Tosin olisin varmaan jättänyt menemättä jos olisin tiennyt ikkunasta katsoen kuinka kylmä siellä oli. Aurinko onneksi paistoi pilvettömältä taivaalta.


Edellisestä käyntikerrasta vesi oli laskenut selvästi ja kirkastunut. Siksi tulikin hetki yritettyä kalastusta hieman 'vakavammalla' asenteella kuin viimeksi. Tulos tosin oli aivan sama kuin viimeksi eli kalat ovat vielä kateissa. Kalastin sellaisia alueita joissa yleensä olen keväällä ensimmäiset kalat tavannut.

Liian aikaista taitaa olla siis vieläkin. Kevät kun on ollut yleisesti hieman myöhässä, niin tuloksellinen kalastuskin Hammolla saattaa olla myöhemmässä kuin esimerkiksi viime vuonna. Päällisin puolin olosuhteet alkavat kuitenkin olla kunnossa. Hieman kun vain keli lämpiää, että tuolla viihtyisi hieman paremmin. Tänään oli ainakin näpit kunnolla jäässä. Aivan kuin olisi talvikalassa ollut.

2 comments:

kepperi said...

jaahasta, sehän on suunnisteltava jossain rakosessa sitte itsekkin kokeilemaan!

Harri Hytönen said...

Saatan minäkin tuolla 'muutaman' kerran käydä ;)