Tuesday, September 8, 2009

Joukkue- SM 2009, Karkkila

Pitkästä aikaa oli aika osallistua myös joukkueena kilpailutouhuihin. Tottakai uuden seuran eli Etelä-suomen kilpaperhokalastajien perustaminen oli jo aikaisemmin antanut potkua kilpailla myös joukkueena. Valmistautuminen jäi kuitenkin taas jälleen kerran varsin heikoille kantimille. Yksinkertaisesti tekemistä on ollut aivan liikaa viime aikoina.

Menomatka kisapaikalle hieman venyi, sillä jänis (tai paremminkin rusakko) onnistui pamauttamaan auton keulaan satasen vauhdissa. Hetki meni keräillessä irtonaisia osia autosta, jotta matka saattoi jatkua. Tänään aikaisemmin päivällä kävin sitten kierroksen korikorjaamolla. Onneksi on vakuutukset kunnossa, sillä niin kallista tuollainen korjaaminen on.

No mutta..lyhyttä rapsaa itse kisasta..


1. Jakso

Aloitus poolilta 5. Edessä siis tiukka rypistys (1.15 h) kolmen hengen joukkueella. Tero aloitti varsin vahvasti ja jo muutaman minuutin jälkeen eka kala ylhäällä. Itse pääsin jatkamaan ja myös itselleni kala pienessä hetkessä. Ilkka 'tuleen' ja hakemaan sitä yhtä kalaa tuloksellisesti. Eli avauksesta jokaiselle kala. Hyvä, hyvä!


2. Jakso

Seuraavaksi poolille 9, joka on aikaisemmissa kisoissa ollut varsin kalaisa pooli. Tällä kertaa pääsin ensimmäisenä jokeen ja hakemaan kalan muutaman minuutin kalastuksen jälkeen. Tämän jälkeen en heittänyt heittoakaan. Terolle vielä se 'kuuluisa' protestin jälkeen hylätty kala. On se vaan...sanonko mitä!

3. Jakso

Sitten synkistelemään keskustan poolille 11. Kalaa täällä tuntui olevan paljon mutta olivat vain niin pirun huonolla syönnillä. Yhden kalan sain kiinnostumaan mutta onnistuin vetämään perhon suusta. Blankki!

4. Jakso

Sunnuntaina sitten ensimmäiseksi poolille 1. Synkkyys jatkui ja joukkueemme aloitti vajoamisen yhä syvemmälle. Blankki!

5. Jakso

Ei edes kova yritys poolilla 10 auttanut mitään. Edellisetkin kalastajat blankkasivat tämän, joten mitä sitä hyvää putkea katkaisemaan. Blankki!

6. Jakso

Pooli 8 ei ole koskaan ollut täällä suosikkini mutta niin vain muutaman minuutin kalastus tuotti päivän ainoa kalan joukkueellemme. Hurja 37 cm 'lohi' paukautti tällä kertaa pieneen nymfiini. Tappiopuolelle sitten Ilkan katkoma Vissun vapa.


Ai menikö hieman alakanttiin? Kyllä meni ja pahasti. Joukkueemme lopullinen sijoitus oli synkähkö 19/24. Pöh! Parhaat kuitenkin kisassa löytyivät ja Pirkanmaan kakkosjoukkue kiikuttaa pytyn Tampereelle. Onnea heille!

Tuloksia järjestäjän sivuilla.

Kuvia galleriassani.

No comments: