Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Friday, October 10, 2008

Jatkoa seuraa...

Tässä on tullut parina päivänä jatkettua tuota puuhastelua kameran kanssa samaisella purolla ja samaisilla kaloilla. Taitavat eväkkäät oppia, että sama ukko kykkii jatkuvasti rannalla. Itse ainakin olen oppinut sen, että kunnon jakkara pitää olla mukana. Ei sitä jaksa polvillaan kököttää kovin kauaa. Hieman valoisempiakin hetkiä on onneksi tullut jotta kuvaaminen on onnistunut helpommin. Silti sitä ei ole koskaan liikaa..

Yhtenä päivänä soraikolle putkahti myös puronieriä taimenten lemmenleikkejä häiritsemään. Tällä joella en ole vielä kertaakaan nieriöihin törmännytkään. Pieni yllätys siis! Ja kannattaa huomata, että Hammonjoella en ole näitä kuvannut. Sitä kun minulta aina ensimmäiseksi kysytään :) Mutta aikomuksena ei ole tätä paikkaa kuitenkaan paljastaa. Salainen puro siis...

Tuotoksia voipi tiirailla suoraan täältä

3 comments:

Anonymous said...

tuossa yhdessähän kutee nieriä ja taimen keskenään?!!?!
siellähän on sitten hybridejä seassa.

Janne Erämies said...

No Habahan on saanut oikein nättejä kuvia aikaan.Ootko viikonlopuuna lähdössä merelle?Meikäläinen ajatteli huomenna avata mertsarikauden.

Harri Hytönen said...

Taitaa jäädä tämä viikonloppuna merellä väliin. Ja mitä noihin hybrideihin tulee, niin ne eivät ole loppujen lopuksi hirveän harvinaisia. Tosin tuo nieriä tuli loppujen lopuksi pois ajetuksi soraikolta siinä vaiheessa kun isommat kollit ilmaantuivat paikalle.