Monday, March 23, 2009

Seuran vaihto

Pistetään nyt julki vielä tieto, että jatkossa tulen kisatouhuissa edustamaan uutta seuraa. Tähän astisen kilpailu-urani kun olen edustanut Lahden perhokalastat ry:tä, niin nyt on aika hieman haistella uusia tuulia ja hakea lisäpotkua uuden seuran myötä. Jatkan toki myös vanhassa seurassa rivijäsenenä mutta kilpatouhuni siirrän siis tämän uuden seuran alle.

Tämä uusi seura on vasta perustettu 'Etelä-suomen kilpaperhokalastajat'. Kuten jo nimestäkin ilmenee, niin seuran jäsenistö koostuu Etelä-suomalaisista kilpaperhokalastajista. Seurassa itseni lisäksi tulee vaikuttamaan myös pari muutakin maajoukkueympyröissä viihtynyttä kilpakalastajaa. Penttisen Juhalla on kokemusta Em-kisoista ja Mäntylän Terolla sekä MM- että Em-kisoista. Meidän 'konkareiden' lisäksi seurassa on myös innokkaita hieman nuorempia kisailijoita lähinnä Kouvolan seudulta.

Allekirjoittanut on myös ensimmäinen seuralle valittu puheenjohtaja. Muissa luottamustehtävissä tulevat olemaan Juha Penttinen, Ismo Levander ja Jarno Laitinen.

Etelä-suomen kp:n touhuista voit siis lukea jatkossa blogistani ja eiköhän osa näistä tapahtumista päädy myös Kilpaaperholla.netin sivuille. Ja toivon mukaan seuran nimi näkyy myös jatkossa tulosluetteloiden yläpäässä.

No comments: