Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Friday, March 11, 2011

Kauden ensimmäiset sumarit

Tänään oli upea räntäsateinen päivä. Oli kuitenkin riittävän lämmintä kalastamiseen. Eli joeltahan minut löyti. Varsinkin kun oli vapaapäivä..

Jos oli edellinen reissu Karkkilaan kohellusta täynnä, niin oli tämäkin. Sen tarkempaa rapsaa en jaksa tästä reissusta 'tylyyn kylään' tehdä mutta 'tyly' on edelleen ansaittua. Ei muuten ollut vielä kausilupia myynnissä. SIIS VIELÄKÄÄN! Herätys kalastuskunta! Pitäkää se kokous.


Tuli muuten bongattua kauden ensimmäiset aikuiset sumarit. Ihan vain rantapenkalla vielä kävelivät eikä pinnalla ollut pöristelijöitä. Tuikkivista kaloista puhumattakaan. Tai siis ei niitä muitakaan kaloja näkynyt. Hyvin oli hiljaista.


Päivän paras 'piriste' oli ehdottomasti saukko, jota kyttäsin kameroineni ainakin tunnin. Viekas oli peijoona ja väisteli kameramiestä erittäin tehokkaasti. Tuohon kyttäämiseen käytinkin melkoisen siivun kalastusajasta.

Käväisin keskustan ohella myös Pitkälässä. Sielläkin aletaan olla kalastuskunnossa laavulta ylöspäin. Vesi oli tosin Pitkälässä varsin sameaa sulamisvesistä johtuen.No comments: