Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Monday, January 16, 2012

Perjantai 13

Perjantai kolmastoista päivä. Kalassa ei ollut epäonnen päivä. Päinvastoin, sillä päivä oli varsin antoisa. Vuosi on muutenkin lähtenyt kalastuksellisesti oikein mukavasti käyntiin. Kerran aikaisemminkin ehdin jo kalalla käydä mutta tuosta reissusta en jaksanut mitään tänne kirjoitella. Tuolla reissulla nousi kauden avauskala (taimen) ja tällä perjantaisella reissulla nousivat kauden ensimmäiset kirjolohet.


Ensimmäisen reissun ensimmäisen taimenen ohella jännittävän hetki oli ehdottomasti paluumatka kotiin. Moottoritiellä huristellessani nimittäin tuli kanssa-autoilija samaa kaistaa vastaan. Moottoriteillä harvemmin kuitenkin vastavirtaan ajellaan.

No joo...Tälle perjantain reissulle olin sitonut taas kasan uusia streamereitä, joita sitten uitin jälleen kerran tuolla tuoreella kärkiuppoavalla. Hyvin tuntuivat toimivan, streamerit ja siima. Ensimmäinen eväkäs pujahti haaviin jo minuutin kalastamisen jälkeen...


Vaikka tällä reissulla talvikalastus näyttikin parhaita puoliaan, niin tuskimpa tämä ilo pitkään kestää. Pakkasia näyttäisi pitelevän ja jo nytkin suvannot alkoivat puskemaan jäähän. Talvi taitaa rynniä päälle, joten ehkä kalastusta on lykättävä hieman keväämmälle. Tai no, yritän vielä jos vain mitenkään mahdollista. Mutta ensin sidotaan lisää niitä streamereitä. Ja jos jossain vaiheessa löydän hieman ylimääräistä aikaa, niin voin vaikka postata blogiin muutaman perhokuvankin.

Ja pieni ärsyttävä videonpätkä. Kuka älyää mitä tässä tapahtuu? :)5 comments:

Anonymous said...

kuvia vaan tulemaan!

Pietu said...

"Lohi" hyppää suoraan haaviin?

Janne Erämies said...

Meijerin eväkkäät ollu syönnillään :)

pedro said...

Talvikausi 2011-2012, sidotut perhot
Streamerit : 51 saadaanko näistä tuotoksista kuvia?

Harri Hytönen said...

No ehkä jossain vaiheessa joo. Täytyy tosin huomioida, että osa noista perhoista on jo mätetty pohjaan. Tai siis aika iso osa :)