Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Tuesday, November 20, 2007

Kuntoutusta

Taas olisi kaksi kättä käytössä. Sain vihdoin kipsin pois oikeasta kädestä ja on aika hieman kuntouttaa kättä. Lääkäri antoi aika minimaaliset ohjeet mutta pientä liikettähän sitä on saatava aikaiseksi. Ja mikäs sen parempaa kuin ulkoiluttaa perhovapaa.

Ei kyllä kestä vielä kummoisia riuhtaisuja tehdä. Heittäminen onnistui jotenkuten mutta kipeää se silti tekee. Kipu lisääntyi selvästi suhteessa heittojen pituuteen (voiko Hammolla pitkälle heittää ? :) ). Mutta pääasiahan olikin päästä vain hieman kokeilemaan miltä käsi tuntuu. Ensi viikolla pitäisi palata töihinkin ... ehkä...

Viime viikolla tuli istuttua kokouspöydän ääressä suunnitellen ensi kauden kalastusta Hammonjoella. Pieniä muutoksia on tulossa mm. lupahintoihin. Erään suunnitelman toteutin jo tänään eli siirsin ylemmän alueen alarajan merkkiä 50 metriä alaspäin. Jatkossa siis hieman enemmän kalastettavaa aluetta. Menneenä kesänä muutamat sankarit kalastivat jo tätä aluetta vaikka olikin silloin kiellettyä puuhaa. Ensi kesänä sitten nähdään onko kalamiehillä hinku vielä tätäkin alemmaksi..

Viime aikoina Hammonjoen alueella on liikuskellut tiuhaan tahtiin valkohäntäpeuroja. Reilu viikko sitten yksi elukka pomppi tien yli ehkä noin 30 metrin päässä auton keulasta. Ei näkynyt elukoita tällä kertaa mutta jälkiä sitäkin enemmän.

Ai niin, Sain mä jonkun kalankin :)

No comments: