Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, January 14, 2009

Pisto

Melkein pari viikkoa ehti alkanutta vuotta vierähtämään ennen kuin olosuhteet ja aikataulu antoivat myöden kaivella kalavehkeet esiin. Viime aikoina urheilupuuhat ovat vieneet aikaa, joten kalastaminen on ollut hieman taka-alalla. Nyt ehdin aamusta hetkeksi piipahtamaan tuolla paikallisella.. Tunti tehokasta peliaikaa oli käytettävänä.

On se vaan synkkää tämä Suomen talvi nykyisin. Viime päivien lämpöaalto on nimittäin vienyt kaikki lumet Lahden korkeudeltakin. Tänään tosin aurinko näyttäytyi hetkeksi pilvien raosta ja ilma tuntui suorastaan keväiseltä. Linnut lauloivat ja lämmintä oli plus neljä.

Joesta oli pakkasjakson synnyttämä jääkatekin hävinnyt, joten kalastaa olisi pystynyt missä vain. Mutta koska aikaa oli rajoitetusti ehdin tekemään vain yhden pienen piston. Tällä kertaa jätin streamerit kotiin ja panostin pelkästään nymfiongintaan. Jonkun tapahtuman onnistuin saamaan näinkin lyhyessä ajassa, joten tänään kalat olisivat olleet syönnillään. Harmi, kun ei ollut enempää aikaa käytettävissä. Työt häiritsevät pahasti harrastuksia.

6 comments:

Janne Erämies said...

Sitä pitää lopettaa työnteko jos ei meinaa kalalle keretä:)

Harri Hytönen said...

Sponsorit tervetulleita kustantamaan bensat ym. ym. jotta pääsen kalalle. Siis sitten kun olen lopettanut työn teon :) :) :)

Anonymous said...

Vai on sielä etelässä lämmintä. Noh täällä Napapiirin pohjoispuolella piisaa kyllä pakkasta ja lunta. Tänä aamuna mittari näytti 35,8 astetta pakkasta, alkaa olemaan jo turhan kylmät pilkkikelit.
-Pussi-

Harri Hytönen said...

Eikös Pussi sinun pitänyt mennä heittämään perhoa siellä pohjoisessa? Muistan jotain tälläistä uhoamista ;)

Janne Erämies said...

Lujassa voi paikat olla pohjoisissa,jossa perholla voi nytten kalastaa,tietysti deep sevenillä johonkin pirun isoon avantoon heittämistä:)

Anonymous said...

Kyllähän tossa tekoaltaiden kanavassa pääsis naruja liottamaan, mutta jäi vaan nuo vermeet sinne etelään :). Tosin olis se kyllä jo melko xtremeä näillä pakkasilla.
-Pussi-