Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Tuesday, March 17, 2009

Hammonjoki tutuksi Hyvinkääläisille

Tämän tiistain ohjelmana oli käydä pitämässä kerhoiltaa Hyvinkään perhokalastajille. Aiheeksi oli tällä kertaa sovittu Hammonjoki ja puronieriät. Eli siis samalla teemalla mentiin kuin aikaisemmin Pirkanmaan perhokalastajille pitämässäni illassa. Mukana oli taas muistitikulle pakattuja kuvia ja liuta Hammolla käyttämiäni perhoja.


Iso osa illassa olleista 'Hyvinkään pojista' on mukana myös kisatouhuissa, joten lähestyvä Hammonjoen karsinta mielessä taisivat olla iltaa seuraamassa. Vai kuinka ;) ?? Paljon on ainakin hakijoita tänä vuonna tähän kyseiseen 23.5 pidettävään karsintaan ollut. Tälläkin hetkellä jo liki parikymmentä kilpaperhokalastajaa tulee jäämään kisan ulkopuolelle.

Laitetaan nyt julki tännekin viime aikojen uusi projektini, kun kerran menin sitä jo Hyvinkäälläkin mainostamaan. Eli, eli...olen viime aikoina saanut vihdoin rustattua kasaan alkeellisen version pari vuotta suunnittelemastani nettisivustosta joka käsittelee kilpaperhokalastusta.

Tämä projekti kantaa nimeä Kilpaaperholla.net.. Löytyy myös tuolla samaisella osoitteella verkosta. Käykää katsomassa, mutta huomatkaa, että sivusto on vielä pahasti keskeneräinen. Yritän kuitenkin potkia projektia jatkuvasti eteenpäin mitä nyt muilta kiireiltäni ehdin.

2 comments:

Pauli Salmela said...

Tuo kilpaaperholla.net on kyllä todella hieno projekti ja toivottavasti tulee menemään eteenpäin! Innolla odottelen lisää päivityksiä!

Harri Hytönen said...

Ideoita ja matskua otetaan toki vastaan :) :)