Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Thursday, December 17, 2009

Räkänokka

Toinen päivä menossa sisätiloissa ja tylsistyminen on jo iskenyt. Pienoinen flunssa iski päälle ja veto on pois ukosta. Muutaman perhon onnistuin kuitenkin tänään sitomaan. Ihan semmoisia perusnymfejä, joilla tulee paljon 'ongittua'.

Jostain sain vielä inspiraation ruveta leikkimään kameralla ja varsinkin 'remotella'. Eli lykkäsin kameran kiinni piuhaan ja piuhan tietokoneeseen. Tarkennus oli siis tarkoitus hoitaa tietokoneen ruudulta. Ongelma vain oli, että en todellakaan päässyt sellaiseen jälkeen kuin olisin halunnut. Tarvitsee ehkä opetella hieman lisää.


Näyttäisi olevan tämä vuosi kalastuksellisesti paketissa. Pakkaset pitävät huolen, että mertsarireissutkin taitavat olla ohi. Sidotaan siis jatkossakin perhoja. Ja ehkä otan jonkun kuvankin...

7 comments:

Janne Erämies said...

Loppui perhostelukausi vähänkuin veitsellä leikaten.
Ja huomisen jälkeen alkaisi parin viikon lomakin,no onneksi tuli tilattua satsi koukkuja ja kuulia,niin on jotain puuhastelua sitten loman ajaksi.

Harri Hytönen said...

Tai sitten sitä seuraavaa lämpöaaltoa odotellessa ;)

Janne Erämies said...

No sehän nyt on selvä juttu,mutta nyt on tyytyminen vaan spigotin pyörittämiseen.

Harri Hytönen said...

Mä taas aloitin joka talvisen dvd-kiekkojen pyörittämisen. Tällä kertaa aloitin Kiwi Camosta. Moneskohan katselukerta oli ;) ?

Janne Erämies said...

Mä tilasin pari uutta,vähän vaihtelua,Kiwi Camon katsoin vasta viime viikolla ja noi tanskanpoikien mertsari-leffat muistaa jo ulkoa :)

Harri Hytönen said...

Oletko katsonut myös tanskanpoikien nelososan? Itse nappasin sen mukaan Robbarista pari-kolme viikkoa sitten.

Janne Erämies said...

Perskele,se nelonen on mennyt vähän ohi silmien,kun meinaan tällä viikolla kävin robbarissa niin katsoin vaan nopeasti että samat tutut leffat siellä vielä nököttää.Joutuu huomenna töiden jälkeen piipahtamaan uudestaan:)