Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, May 19, 2010

Hammonjoki 19052010

Urheiluhommat ovat hieman jäissä loukkaantumisen takia, joten mitäpä sitä muuta kuin käydä kalassa. Ja kun työkiireiltä ehtii vain lähelle, niin Hammolle oli huristeleva tänäänkin. Näillä keleillä joella viihtyisi pidempäänkin.


Ei mitään mullistaa kalastuksellisesti sitten eilisen. Tänään tosin koukutin perussinttien lisäksi myös pienen pirteän taimenen. Aurinkoisesta kelistä johtuen tänään oli hyönteisiä lennossa varsin runsaasti. Ehkä tästä johtuen myös pintakäyntejä näkyi siellä täällä. Pinturirasiat vain olivat kotona jälleen kerran.

Aikaisemmin olen kirjoittanut parista ns. epäkohdasta mm. tässä blogissa. Toivon, että kalamiehet malttaisivat jättää auton ylös tien vierellä olevalle parkkipaikalle (siis tämä ylemmällä kalastusalueella) eikä alas laavun viereen. Laavu ei ole pysäköintipaikka. Lisäksi laavulta löytyy roskapönttö. Sinne saa kantaa roskat eikä niitä tarvitse heittää jokivarteen.

Laavun seinälle on alkanut hiljalleen syntyä kirjoituksia kalastuksen onnistumisesta/epäonnistumisesta. Tuosta alemmasta kuvasta päätellen jollain kalamiehellä on ollut hieman huonompi päivä :)

No comments: