Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Tuesday, June 16, 2009

Kesä on kiireistä aikaa (+ Hammonjoki 16062009)

Kiirettä pukkaa joten blogin vääntäminen kalapäiväkirja muotoiseksi on hieman kärsinyt viime aikoina. Lyhyitä pyrähdyksiä nuo kalareissutkin tahtovat olla mutta niitähän ne ovat aikaisemminkin olleet hyvin pitkälti. Blogin päivittäminen loppuviikon osalta kärsi lähinnä viikonloppuna juostun Jukolan viestin takia. Olin siis siellä itsekin juoksemassa nelososuutta.



Loppuviikosta tuli myös käytyä oikeasti koskikalassa. Lyhyt iltareissu sekin oli mutta kuitenkin sen verran myöhään tuli kalastettua, että hämärä ehti nippanappa laskeutumaan. Ei siis kuitenkaan oikea yöreissu. Siis vieläkään. Kalastus hieman railakammin virtaavassa vedessä kahluuhousut jalassa oli pitkästä aikaa varsin nautinnollista. Huolimatta siitä, että kalatapahtumat eivät olleet erityisen runsaista, sillä vain yksi taimen huoli perhoni.

Tänään aamusta taas kävin pyörähtämässä tunnin verran Hammolla. Joella on viime aikoina kuuleman mukaan ollut kalamiehiä melkein ruuhkaksi asti. Mikäs siinä, olosuhteet kun ovat tuolla tällä hetkellä mitä ihanteellisemmat. Vesi on suht kirkasta ja jo melko alhaalla. Kaloja pääsee varmuudella ainakin näkemään jos ei niitä siimansa päähän saa. Tänään kuitenkin purkkareita nousi muutamia tutuista paikoista ja tutuilla perhoilla. Ei siis mitään uutta tämänkään päiväisen auringon alla. Tai aurinko oli siis pilvien takana mutta kuitenkin...

1 comment:

John said...
This comment has been removed by a blog administrator.