Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Sunday, January 13, 2008

Uuden vuoden ensimmäinen

Muutama päivä tuli kärvistelyä sisätiloissa flunssan takia heti vuoden alusta. Perhoja sentään tuli jokunen väännettyä, vaikka olotila olikin välillä hieman heikohko. Ulkolämpötilamittarin näyttäessä reilusti plussaa oli aika piipahtaa joella.

Lähtiessä nappasin muutaman uuden streamerin mukaan. Muuten edelleen periaatteena kalastaa mahdollisimman paljon vanhoilla perhoilla. Kaikki uudet ovat vielä reservissä. Siirtelen siis vain tarpeen mukaan niitä käyttöön.

Vaikka uusia perhoja on syntynyt reippaasti, niin selvästi on tarvetta tehdä varsinkin streamereitä lisää. Tälläkin reissulla tuli taottua useampikin ottikone pohjaan. Mutta pitäähän perhot uida siellä missä kalatkin uivat eli syvällä. Ja ei perhomenekki haittaa jos tulostakin syntyy.. ja syntyyhän sitä.

Eli siis vuoden ensimmäinen kala kävi haavissakin asti. Varsin nätti kala kaiken lisäksi. Simppua puri tämäkin eli uudet perhot toimivat erinomaisesti. Kala takaisin elementtiinsä ja hyvillä mielin kotiin.

3 comments:

Janne Erämies said...

Noh,hyvinhän se kausi on avattu,ihan nätin näköinen taimen.
Kyllä kai sitä pitäisi itsekkin lähteä pian noita kalavehkeitä ulkoiluttamaan.

Harri Hytönen said...

Ei ainakaan kelit näytä estävän, sillä talvesta ei taas tietoakaan.

Janne Erämies said...

No ei,Tää on sama kuin viime vuosi,että tämmönen pidennetty syksy,sitten pakkaset ja sit voikin suunnitella korrikalaan menoa.