Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, July 30, 2008

Kalastettu 60 minuutissa

Lyhyitä on nämä laiskan aamuherääjän kalastussessiot. Ei sitä yksinkertaisesti ehdi notkumaan joella tuon pidempään, kun pitäisi vielä illaksi mennä töihin. Toisaalta... tälläinen pienimuotoinen kalapaikka on kalastettu aika perinpohjin jo tuossa ajassa. Potentiaalisia ottipaikkoja kun ei vähällä vedellä ole montaa.Itseasiassa vesi oli yllättäen noussut siitä kun paikalla viimeksi olen käynyt. Huolimatta siitä, että vettä ei ole viime aikoina taivaalta liiemmälti työnnellyt. Vesi oli melko kirkastakin mutta kaloja en onnistunut bongaamaan.

Periaatteessa kalastusajaksi olisi riittänyt 15 minuuttia, sillä kaikki siiman päässä käyneet kalat keskittivät syöntinsä juuri tuolle ajanjaksolle. Onnistuin jopa koukuttamaan ensimmäisen harjukseni ko. paikalta. Ja myös ensimmäinen hauen. Nooh, oli siellä muitakin ns. jalompia kaloja.

Toivottavasti on myös jatkossa, sillä huolestuttavan aktiivista näyttää olevan mato-onkijoiden touhu joella. Valmiudessa olevia onkia kun oli rantapenkalla odottamassa. Onkimiehiä ei onneksi kuitenkaan tällä kerralla näkynyt.

No comments: