Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Saturday, July 5, 2008

Tuossa lähellä

Aamusta tuli vähän niinkuin puolivahingossa eksyttyä paikalliseen kalastusvälineliikkeeseen. Hyllyyn oli tullut Stroftin siimoja joten kasa niitä jäi kyytiin. Olihan sitä varastoja täydennettävä. Vierailu liikkeessä sai jostain kumpuamaan ajatuksen lähteä kalalle. Alunperin en ollut sellaista tälle päivälle suunnitellut.

Joten suuntana taas yksi paikallisista pikkujoista. Ihan vaan pariksi tunniksi. Jälleen kerran..

Vesi senkun jatkaa katoamistaan vaikka muuten vettä on tullut viime aikoina lähes taivaantäydeltä. Muualla 'painitaan' tulvavesissä mutta tuolla saa jo onkia erittäin vähällä vedellä. Kaloja ei näkynyt haittaavan sillä olivat erittäin hanakalla syönnillä. Kivan näköisiä ja kokoisia tanttuja nousi ihan kiitettävästi. Sitkeästi yritin pinturillakin mutta tällä kertaa vain pari pienempää kalaa niistä innostuivat.

Hetken aikaa kalastettuani ja pariin kertaan paikkaa vaihdettuani jostain ilmaantui utelias ohikulkija kyselemään. Kyseli, jotta olinko minä se joka oli saanut kalan. Hieman särähti korvaan seurueen poistuttua paikalta kun puhuivat tammukoista. Niinpä niin..niitähän niiden täytyy olla täälläkin.

No comments: