Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Tuesday, May 5, 2009

Ensimmäinen särki

Tästä päivästä tuli lähes toisinto eilisestä. Kiire pukkaa päälle. Tänään tosin oli tarkoitus ennemminkin valokuvata kuin kalastaa. Lisäksi paikka vaihtui eilisestä. Ja samalla myös joesta löytyvä kalasto oli hieman erilaista. Nyt olivat myös särkikalat mielessä.

Myös tänään oli erittäin upea sää. Jo pelkästään jokipenkalla oleilu olisi riittänyt vallan mainiosti. Ehdin kuitenkin kalastaa 'tehokkaasti' noin 45 minuuttia. Loput ajasta käytin lähinnä ympäristön tarkkailuuun ja ulkoilmasta nautiskeluun.

Onnistuin kuin onnistuinkin särkikalan löytämään. Heh, oli siinä saavutusta kerrakseen. Eli kauden ensimmäinen ei lohikala tarttui perhoon. Tähän asti kun en muistaakseni ole muita kuin rasvaevällisiä kaloja tälle vuodelle nostanut. Ei edes yhtään haukea ole sivutuotteena tullut. Outo vuosi. Tämän punasilmäisen lisäksi siiman päässä kävi pieni taimen yhden hypyn verran. Irtosi onneksi omia aikojaan.

Jaahas, taidan mennä pumppaamaan ilmat kelluntarenkaaseen. Testaan näin että pitääkö ilman sisällään talven jäljiltä. Hauet mielessä nääs..

No comments: