Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Tuesday, May 19, 2009

Hammonjoki150052009

Lähestyvät kisat laittavat käymään taas joella melko tiheään. Ei tosin harjoittelumielessä vaan poolisuunnittelujen puolesta. Tänä vuonnahan Hammolla kisaillaan vain joella ja poolit siten muokkautuvat hieman viime vuodesta.

Tänään oli tarkoitus kalastaa noin kisajakson verran alueen vaikeimmilla paikoilla. Tarkoitukseni on siis kartoittaa kalantuloa, jotta poolit saadaan muokattua mahdollisimman tasaisiksi kilpailijoille. Samaa projektia ajoin läpi myös viime vuonna.


Vesi oli taas kirkastunut edellisestä käyntikerrasta. Se yleensä lupaa hyvää kalojen aktiivisuutta ajatellen. Siis yleensä. No, kaloja löytyi mutta paras aika on vieläkin edessäpäin. Ei kuitenkaan huolta kisoja ajatellen, sillä sen verran hyvin kaloja oli näillä 'vaikeimmillakin' paikoilla. Kirjolohikin kävi yrittämässä ja peräti kolme kertaa saman kalan pudotin.

Kuvassa taitaa olla muuten 'oikeaa' marabouta haikarasta. Olen Hammolla nimittäin haikaroita nähnyt melko tiuhaan. Nyt lintua ei näkynyt mutta kasa noita untuvaisia 'sulkia'.

No comments: