Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Monday, May 4, 2009

Hammonjoki 04052009

Kesä on nyt sitten virallisesti alkanut. Vappu meni jo. Pitkän viikonlopun vapaat menivät kaikkeen muuhun kivaan joten kalastaminen jäi taas tällä kertaa . Oli siis aika tehdä pieni 'paikko' käymällä aamusta Hammolla.

Hieman kiireinen reissu tuli tälläkin kertaa. Myös tätä tekstiä kirjoittelen melkoisessa kiireessä, sillä muutaman minuutin päästä on aika lähteä töihin. Ja keli senkun jatkaa lämpiämistä ja aurinkokin alkoi juuri paistamaan. Mielummin siis jatkaisin vapaita..tottakai!

Myös tilanne joella oli mennyt huomattavasti kesäisempään suuntaan. Vesi oli taas hieman selkiytynyt ja kalatkin olivat erittäin yhteistyöhaluisia. Eli siis ensimmäiset Hammonjoen kalat nousivat tälle keväälle. Tai siis paremminkin kasa kaloja.

Kalojen lisäksi omiin perhoihini tarttui melkoisen mielenkiintoisen näköinen litka muiden kalastajien perhoja. Aika hurjia ilmestyksiä. Mitähän noilla oikein on tavoiteltu?

Toivottavasti kalastajat jatkossa malttaisivat jättää autot parkkiin sinne tienviereen. Useampikin kalamies nimittäin vieläkin on ajanut autonsa huoltotietä alas. Laavun rakennustyö on nyt pyörähtämässä eteenpäin eikä silloin tulisi autoja olla parkissa joen rannassa. Sitä puomia edelleen odotellessa.

No comments: