Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Monday, November 15, 2010

Ai miten niin tyls...?

Pari päivää on hujahtanut viimeisestä kalareissusta. Vasta tänään sain purettua kuvat kamerasta ja hetken aikaa istahtaa koneen ääreen. Ai miten niin kiireisiä nämä viikonloputkin? Kalassa siis ehdin kuitenkin käymään. Sekin reissu piti toteuttaa töistä karkaamalla (tai siis vapaata ottamalla).Jäi sitten ne purokuvat aika vähiin tälle syksylle. Yhtään kutukuvaa en tällä kertaa ottanut. Onneksi sentään runsaasti olen saanut lukea muiden kokemuksia puroilta. Kiitokset vain Virhon pojille!

Kävin siis perjantaina jälleen kerran yrittämässä meritaimenta mukamas varmalta paikalta. Keli oli varsin mukava, sillä tällä kertaa taivaalta ei satanut mummoja eikä mummojen kissoja. Vesi meressä oli kuitenkin noussut edelliskerrasta. Hienolta näytti siis.


Mutta kuten niin moni reissu aikaisemminkin, niin kalojen puolesta oli erittäin tylsää. Ei nykyä, ei pistoa, ei potkua...ei mitään! Reissun jälkeen summailin yhteen, että elokuisen Norjan reissun jälkeen en ole yhtään kalaa saanut. Edes ahventa! Joten taitaa olla ennätyspitkä 'kuivakausi'. Toisaalta se ei ole yllätys, sillä minulla kun ei ole tapana juurikaan heittää mainstream -paikoissa joihin kalaa kipataan tankkiautosta. Ainakaan kovin usein. Säälilammen kaltainen paikka tosin voisi auttaa muistamaan miltä kala tuntuu siiman päässä.

Ensi viikonloppuna uskoisin kuitenkin saavani tuon kokemuksen ilman Säälilampea. Silloin kalastetaan toivon mukaan haukea. Niin...ja tylsäähän kalastus ei ole ikinä!

P.S palautetta olisi voinut tulla enemmänkin ;)

4 comments:

Jarno Laitinen said...

Visko mailia, mistä tuo ylempi kuva.
Tripodi mukana vai oliko kivi sopivasti? Joku sekunti, karvan yli ajalla?

Harri Hytönen said...

Jalusta oli mukana.

Lihis said...

On taas nätit kuvat, todellakin! Vähän alkaa vaan pakkaset painaan päälle, jos meinaa vielä tälle kaudelle kalaa saada :)

Harri Hytönen said...

Onneksi talvellakin ehtii, sillä enhän mä ole ennenkään kamoja paiskannut nurkkaan talven takia ;) Tulevaksi viikonlopuksi tosin aika raakaa keliä tiedossa.