Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Friday, November 5, 2010

Muutos alkakoon

Nyt riitti tuo vanha! Siis blogin vanha ulkoasu. Kerralla ei pistellä uusiksi mutta alkakoon tästä uusi suunnittelun aikakausi. Värimaailman pistin jo uusiksi ja blogin nimenkin yksinkertaistin.

Jatkokehittelyn paikka siis. Hieman haluaisin myös palautetta mahdollisilta lukijoilta. Ajatuksena on ollut viedä blogia hieman enemmän kalastuksesta muihinkin ulkomaailman aktiviteetteihin. Teenkö sen vai pitäydynkö perhokalastuksessa. Kertokaa!6 comments:

Anonymous said...

Perhokalastuksessa voisit vielä pitäytyä. Ja olisiko hyvä idea ulkoasuksi vuodenajanmukainen, sillä silloin sitä ei tarviaisi vaihtaa liian usein mutta silti jokusen kerran vuodessa. Myös perhokalastus- ja sidontatekniikoista voisit täällä kertoa ja valaistaa kanssakalastajia. Myös itsesi hyväksi havaitsemia sidoksia olisi mukava nähdä täällä sillä niitä varmasti on.
Silti, mukavaa luettavaa tämä on plussat syksyisistä kutukuvauksista joita aika harvalla on nähtävillä.

- Härkösen Masa, puhittaja

Pietu said...

Tietysti myös perhokalastusjuttuja toivoisin yhtälailla kuin aiemminkin, melko vähissä ovat kuitenkin nämä säännöllisesti päivitettävät laadukkaat perhokalastusaiheiset blogit.

Ps. Tutun näköinen paikka muuten kuvassa, siikojen lisäksi alapuolisesta koskesta löytyy myös rotevia taimenia. Varsinkin vastarannalta kalastettaessa.. :)

Ismo Tolonen said...

Säännöllisesti tulee seurattua kuten kaikkia blogeja jotka päivittyvät pk.netin etusivulle. Ihan hyvälle näyttää ulkoasu ja yksinkertaisuus on näissä jutuissa kaunista. Lisäksi vinkkinä ettei kannata laittaa transparent-tyyppisiä taustoja, koska ne ei vissiin kännykän selaimissa pelaa (Nokia). Kuten Pietu sivusi, niin minusta on kanssa tärkeintä kaikille web-sivuille, blogeille yms. että niitä säännöllisesti pidetään yllä. kuten tätä blogia on pidetty *peukku ylös*

Harri Hytönen said...

Yksinkertaisena haluan tämän pitää osittain juuri kännylatailuiden takia. Tosin kuvia halua silti käyttää paljon. Noita perhojuttuja voisin tietysti 'viljellä' enemmän kunhan taas saan perhonsidontatehtaan pyörimään. Ja siinä samassa valokuvavermeet valmiuteen.

Väinö Tajukangas said...

Kun palautetta kaivataan: Kalastusta vaan. Toki syrjähyppy muuhunkin ok, mutta eväkkäistä ja niiden pyytämisestä 90% kiitos.

Harri Hytönen said...

Olkoon sitten nämä 'syrjähypyt' kuitenkin jollain tavoin kaloista kuten tähänkin asti. Esim. näitä purojuttuja ja kuvia joudutte varmaan kestämään jatkossakin. Ei siis ihan puhdasta kalastusta.