Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Thursday, November 25, 2010

Talven teki

Jäi sitten viime viikonlopun suunniteltu haukireissu tekemättä. Varasuunnitelmana oli käydä mertsarikalassa. Sekin reissu jäi tekemättä. Kiitän näistä päälle jytkähtänyttä talvea. Tätäkin kirjoittaessa pakkasta kymmenisen astetta ja jotain valkoista sataa vaakatasossa. Onkohan tämä nyt sitten jo oikea talvi?

Tosin täysin en ole vielä kalastamisen suhteen luovuttanut. Siimoja aion liottaa ennen vuoden vaihtumista. Se on vissi se! Pakkasta kyllä saisi olla mielellään alle -30 C. Siinä sellainen harras toive.


Pakkasia on siis pidellyt ja ajanvietettä olen taas internetistä haeskellut. Tällä kertaa palailin pitkästä aikaa podcastien pariin. Varsin viihdyttävää puuhaa itseasiassa. Kotona en ole näitä 'lähetyksiä' kuunnellut vaan autolla paikasta toiseen huristellessa. Hyvää vaihtelua myös ainaiseen musiikin kuunteluun. On muuten varsin kiva 'peli' tuo FM-lähetin tuossa puhelimessa. Puhelimesta siis siirtyy podcastit kuunneltavaksi auton äänentoistolaitteista.

Vaikka näitä podcasteja internet suorastaan tursuaa, niin toistaiseksi olen keskittynyt kuuntelemaan muutamaa 'kanavaa'. Suosikkeina ovat olleet Global fly fisherin, Askaboutflyfishingin ja Itinerantanglerin tuotokset.

No comments: