Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Friday, February 15, 2008

Inspiraatioita kirjoista..

Kyllä Tsekin pojat osaa - ainakin kalastaa ja tehdä hienoja kirjoja. Ja halvalla vielä myyvät niitä. Viime vuoden puolella julkaistu Czech nymph and other releated fly fishing methods on nyt saanut seurakseen uuden hieman samantyylisen opuksen. Tosin tässä uudessa kirjassa Fly fishing and fly tying II keskitytään hieman enemmän perhoihin. Mutta on toki kirjassa esitelty myös muutamia kalastustekniikoita.


Voin myös sanoa, että kirja ei ole todellakaan taas hinnalla pilattu, sillä 24.90 euroa maksava kirja pitää sisällään myös DVD:n. Tämä reilu 50 minuuttia pitkä otos taas keskittyy lyhyellä siimalla tapahtuvaan nymfiongintaan ja kalastuspätkien välissä sidotaan aina muutama perho. Hyvälaatuinen on myös tämä filmi kirjan tavoin.
Netissä pörrätessä olen löytänyt myös varsin mielenkiintoisen suomalaista tuotantoa olevan kirjan joka kuitenkin odottaa vielä julkaisuaan. Maaliskuun puolella nimittäin julkaistaan Halosen Mikon harjuksen kalastusta käsittelevä kirja Perhokalastajan harjus. Menee muuten varmuudella allekirjoittaneen 'ostoslistalle'

No comments: