Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Sunday, March 28, 2010

Kesäajan kirous

Systeemi laittoi taas vääntämään kellon ajat uusiksi. Ei siinä mitään, mutta nyt joutuu kalastamaan pitkiä päiviä. Kalareissut venyvät yhä myöhäisemmiksi. Ja aamullakin pitäisi herätä aikaisin töihin. Kalastus on aika raakaa hupia.


Tämä päivä oli toisinto eilisestä, sillä tänäänkään en televisiosta tulleiden hiihtojen takia hötkyillyt kalalle lähdön kanssa. Ajoitus oli kuitenkin kohdillaan, koska juuri kun lähtöä aloin valmistelemaan soitteli Peksi samoissa ajatuksissa.

Jos oli eilen surkeaa sumaririntamalla, niin ei ollut kyllä yhtään parempaa tänäänkään. Pari hassua ötökkää näkyi räpistelevän vedessä. Pintakäyntejä näkyi mutta todennäköisesti nuo kalat hakivat pintakalvossa olevia nymfejä. Tai sitten kävivät pinnassa kun ei parempaakaan tekemistä niillä ollut. Peksi tosin onnistui varsin hyvin myös 'nymfiongen' kanssa. Itse ruoppasin...taas.


Ötököistä oli puutetta mutta kalojen läsnäolo kuitenkin paikkasi tuon puutteen. Väsyttelemään ja haavia heiluttelemaan pääsimme ihan kiitettävästi. Eli kivaa oli koko rahan edestä. Lähipäivinä sitten yritetään uitella enemmän niitä pintureitakin...

Lopuksi vielä terveiset Markukselle ja Terolle...

No comments: