Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Monday, August 11, 2008

Pikavisiitit jatkuvat..

Sunnuntai oli varsinainen toimintapäivä johon kuitenkin sain vielä ahdettua tunnin verran kalastusta. En yksinkertaisesti voinut jättää piipahtamatta Jokelassa, sillä olin kuitenkin ollut suunnistuskisoissa vain parin kilometrin päässä. Lyhythän tämä visiitti oli mutta riittävä muutaman kalan löytämiseksi.


Pari tarinan tynkää on jäänyt viime aikoina kirjoittamatta blogiin mutta olen sentään tuossa välissäkin pari kertaa ongella käynyt. Ja peräti vieläpä kisareenin omaisilla reissuilla. Kaiken tämän 'hyvän' lisäksi onnistuin tänään sitomaan ensimmäisen perhon pariin kuukauteen. Ruma oli tämä penkistä syntynyt uusi larva! Kaikki materiaalitkin tuntuivat olevan hukassa joten aikaakin kului sen synnyttämiseen kymmenkertainen määrä aikaa kuin normaalisti.

Kovasti on tullut suosittu paikka tuosta Myllykoskesta. Ennen muinoin paikalla sait kalastaa yksin mutta nyt koskella ramppasi jatkuvasti ukkoja. Eikä ollut edes paras aika päivästä. Ikävä kyllä salakalastuskulttuuri ei ole hävinnyt sillä ongenkohoja oli ympäristössä ihan riittämiin. Jopa kovimmissa kuohuissa näin kiven syrjään tarttuneen kohon. Ei hyvä! Varsinkin kun pientä taimenen penikkaa tuntui koskessa olevan reippaasti.

No comments: