Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Thursday, May 29, 2008

Loman aloittajaiset lähijoella

Nyt sitten alkoi se kauan odotettu kesäloma. Ja itseasiassa vielä hieman etuajassa, sillä työpaikalla oli hieman teknisiä ongelmia mikä esti tekemästä siellä juuri mitään. Siksipä tuli karattua hieman aikaisemmin ja painututtua hetkeksi kalalle.

Suuntana oli tällä kertaa täysin tuntematon paikka noin kalastusmielessä. Kerran aikaisemmin olen tuolla käynyt kameran kanssa heilumassa, mutta silloin paikka oli hyvin paljon eri näköinen. Vesi oli nimittäin kadonnut jonnekin. Eipä ollut erityisen syvää vettä, sillä pohja oli hyvin nähtävissä lähes kaikkialla.

Sisäinen kelloni on näköjään ajastettu puolen toista tunnin jaksoihin, sillä jälleen kerran kalastin juuri tuon ajan. Vaikka nyt lomalla olenkin ja kiirettä ei pitäisi olla, niin päivä on kuitenkin aikataulutettu siten, että enempiä en olisi juuri nyt ehtinyt kalastaakaan. Aurinko mollotti lähes pilvettömältä taivaalta joten ehkäpä se sulki isompien kalojen suut. Pieni taimenen penikka kuitenkin todisti myös kalojen läsnä olosta . Kahta koukussa käynyt seipiä ei lasketa tällä kertaa kaloiksi.

2 comments:

Pietu said...

Näyttäisi tuo takana näkyvä puunhökötys hieman myllykylän uittosuisteelta..? :)

Harri Hytönen said...

Ehkä, ehkä ei..hmm... :) :) :)