Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, May 21, 2008

Mestarien liigan finaali

Tänään on se suuri päivä kun taas pelataan Mestarien liigan finaali. Harmittavasti vain suosikkijoukkueeni Liverpool FC jäi rannalle ruikuttamaan. Englantilaiset joukkueet sentään finaalissa. Jotain hyvää..

Tarkoitus ei ole tietenkään höpistä jalkapallosta kalastusblogissa, vaan oleellista oli se, että jälleen kerran kävin ulkoiluttamassa itseäni ja kalavermeitä. Jatkoin siitä mihin eilen jäin. Tai melkein, sillä tälle päivälle varastauduin eri vavalla kuin millä eilen roimin. Tarkoituksena oli lisätä hieman kalojen ylöstuloprosenttia.


Hyvin onnistui suunnitelma, sillä jo kolmannella heitolla kirjolohi havaitsi perhon syötäväksi ja päätyi siten myös haaviin. Ja tahti jatkui taimenilla ja yhdellä harjuksella. Varsin hienoa kalastusta vaikka jälleen kerran kalastusaika oli erittäin lyhyt. Toisaalta tiedä sitten jaksaisiko näitä lähijokia kovin pitkään tahkota muutenkaan.

Hieman on muuten usko horjumassa näihin tsekkikoukkuihin. Erityisesti Hanak on ollut varsin heikko lenkki viime aikoina. Koukkuja katkeilee ja oikenee tämän tästä. Hanakin pinturikoukkua kirosin jo sumariaikana mutta nyt myös muut mallit ovat aiheuttaneet hammasten kiristystä. Tosin aikaisemmin oikenemisongelmista kärsin myös käyttäessäni enemmän Mustadin väkäsettömiä. Kaikkia näitä koukkuja on kyllä sen verran iso varasto, että tulee niitä jatkossakin käytettyä. Ongelmista huolimatta.

2 comments:

jpirkkal said...

Jaahas, mitkäs Hanakin mallit sulla on pettäneet?

Itelläni on ollu jotain ongelmia 400BL:n, 900BL:n ja 260BL:n kanssa. Katkeilleita, oienneita ja sitten on näitä jo valmiiksi rikkinäisiä, joissa on esim. silmukka auki.

Harri Hytönen said...

Useampi malli; H400 BL, H130 BL, CZW 260 BL...nämä esimerkiksi.