Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Wednesday, June 11, 2008

Hammonjoki 110608

Eihän tässä ole kauemmaksi ehtinyt, joten Hammolle taas suunta. Tulipahan käytyä tarkistamassa tilanne näiden sateisten päivien jälkeen. Ei ollut kyllä vesi mainittavasti noussut. Mitä nyt hieman väriä ottanut itseensä, mutta näkösyvyys silti vielä ihan kohtalainen. Kaloja pääsee siis edelleen bongailemaan.

Päädyin tällä kertaa kalastamaan vain ylempää aluetta. Pitkästä aikaa näin, sillä ylempää aluetta on tullut kuitenkin kalastettua viime aikoina hieman vähemmän. Kumisaappaita olisi hieman kaivannut, sillä kosteimmat kohdat oli aika mutavelliä. Vaelluskengät pitivät kuitenkin ihan kivasti vettä :)

Kirjolohet tuntuvat kadonneen melkein tyystin ylemmältä alueelta. Yhtä hieman isompaa pääsin sentään jallittamaan ja sainkin sen ottamaan. Ei kuitenkaan tarttunut kunnolla ja se katosi sen sileän tien. Yhden minikillen kuitenkin käytin vapautettavana.

Harjuksia sen sijaan tuntui olevan puronieriöiden ohella varsin mukavasti. Ei kuitenkaan mitään erityisen isoja, sillä illan isoinkin jäi vielä aika kauas kolmestakymmenestä sentistä. Hieman kun tuosta kasvavat, niin johan on joki isoja harjuksia pullollaan.

No comments: