Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Friday, June 27, 2008

Kotinurkissa

Kesäloma vetelee viimeisiään. Aamulla tutkailin hieman omaa blogiani ja totesin, että kesäkuulla on tullut yllättävän vähän vietettyä aikaa joella. Lomasta huolimatta. Melkein välittömästi tuon lukusession jälkeen pakkasin rojut kasaan ja suuntasin lähijoelle pariksi tunniksi.

On se vaan hienoa, että vaikka tuttuja paikkoja tahkoaa, niin silti aina on jotain löytämätöntä. Tälläkin kertaa vierailin hieman oudommilla paikoilla ihan noin vain mielenkiinnosta. Kivan oloista paikkaahan tuo. Kalojakin oli.Hieman tietty pienehkön oloisia mutta muuten varsin nätin näköisiä tammuliinejä. Harjuskin erehtyi. 'Retken' loppupuolella onnistuin vielä jallittamaan villin kirjolohen mutta sen temput olivat minulle tällä kertaa liian ovelia. Onnistui nimittäin hyppäämään vedessä olleen oksan yli ja kietomaan siiman sen ympärillä. Poikkihan se meni.

Viikonloppuna olisi sitten edessä kauden viimeinen karsintakisa omalta osaltani Puruvedellä. Huopanalle olin toki ilmoittautunut mutta peruin sen töiden takia. Ja myös osittain asteittaisen kisaväsymyksen takia. 'Väsymys' koskee lähinnä perhokisoja, sillä suunnistus alkaa kuitenkin jo hieman kulkemaan. Satsaus on nyt enempi sille suunnalle.

3 comments:

Tero Mäkipää said...

Hieno kuva neidonkorennosta! Älä nyt hapa vielä heitä kirvestä kaivoon, tuon finaalin suhteen...

Harri Hytönen said...

Jos totta puhutaan, niin ei edes hirveästi innosta lähteä Kuusamoon. Arpajaiset, u know..

Jarkko Suominen said...

Joo, kiinnostus on aika lähellä nollaa itelläkin, jos eivät saa jotain järkevää aikaiseksi sen kisan suhteen. No, asennoitunut olen jo siihen että eivät saa...