Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Thursday, October 8, 2009

Hammonjoki 08102009

On muuten mennyt taas kohtuullisen kauan tästä flunssasta toipumiseen. Vaikka menneenä viikonloppuna tuli pyörähdettyä Hammolla, niin flunssa vain ärtyi tuosta reissusta. Myös alkuviikko meni sairastellessa. Onneksi nyt helpottaa jo oikeasti.


Kalalle oli siis taas mieli. Eilen satoi vettä varsin railakkaasti, mikä näkyi myös veden värissä. Vesi oli myös selkeästi noussut edellisestä käyntikerrasta. Hieman alkaa jo takaraivossa kolkuttamaan ajatus, että tämä kausi alkaa olemaan myös paketissa Hammonjoen osalta. Tosiasia on, että kalastus ei tule olemaan ainakaan kovin pitkään tuloksellista.

Veden värjäytyminen oli tehnyt tehtävänsä, joten kalojen bongaaminen näköaistin perusteella ei oikein enää onnistu. Jouduin siis 'sokkona' heittämään vanhoja tuttuja ottipaikkoja. Jokunen kalakin sieltä löytyi mutta ei mitään isompaa tai mainittavampaa.

Viikonloppuna onkin edessä tiukka 'rypistys', sillä molempina päivinä tulen kilpailemaan SM-alkukarsinnoissa. Lauantaina on Kynäsjoki ja sunnuntaina Risulampi. Ja sen jälkeen myös kisakausi on paketissa!

4 comments:

Janne Erämies said...

Siitähän se on hyvä starttailla sitten mertsarikausi,joutuu kohta jo romppeet virittelemään kasaan.Tsemiä kisoihin.

Harri Hytönen said...

Hieman on tuokin 'harrastus' käynyt jo mielessä. Tarkoitus olisi ainakin yksi mertsari tälle kaudelle saada :) :) :)

Malla said...

Heii, onnea kisoihin!
talvi tulee sieltä kuule kohta ja päästään hiihtämään ja hisuttamaan, lajivaihto edessä taas ..:)

Harri Hytönen said...

Kiitti. Luntahan tässä jo oikeastaan odotellaan, kun toi kesäkausi alkaa olemaan paketissa. Raatojuoksu vois olla vielä mahdollinen.