Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Thursday, October 1, 2009

Hanak -open 2009, yhteenveto

Joukkue on palannut jo aikoja sitten takaisin kotimaahan ja itsekin olen ehtinyt jo töissäkin käymään. Tosin jo matkalla alkanut flunssa äityi sen verran pahaksi, että nyt kärvistelen kotisohvalla (lähinnä peiton alla).

Sain kuvat reissusta nettiin, joten ajattelin myös samalla raapustaa tarinaa reissun loppupuolen tapahtumista.


Maanantaina oli siis vuorossa henkilökohtainen kilpailu järvellä. Kisa käytiin täsmälleen samassa paikassa kuin viimekin vuonna, joten meille oli täysin tiedossa mitä oli odotettavissa. Tosin nyt ennakkotietojen mukaan kalaa ei oltu juurikaan istutettu, mutta taisi olla virheellistä tietoa, sillä niin paljon kalaa nostettiin ensimmäisen ryhmän ensimmäisellä jaksolla.

Itse onnistuin aloittamaan heti ensimmäisen jakson blankilla. Molemmilla puolilla kalastaneet saivat jonkun kalan mutta itselläni tapahtumat jäivät neljään tärppiin. Edes yksi olisi pitänyt tarttuttaa.

Kakkosjaksolla pääsin varsin kalaiselle poolille mutta jälleen kerran onnistuin koheltamaan. Saaliina vain yksi kirjo, mikä tuotti ryhmän viimeisen sijan. Blääh!

Kolmas jakso oli sitten kaikkein synkin kaikista. Ei piston pistoa! Vierestä nousi taas pari kalaa mutta ilmeisesti kalat kiertivät hieman padon vieressä ollutta betonilaituria. Itse kalastin aivan laiturin kupeella.

Viimeiselle jaksolle en paljon paineita enää laittanut. Kisa kun oli käytännössä ohi kahden blankin jälkeen. Rento kalastus tuotti kuitenkin jakson voiton kahdella kalalla.


Hieman paremmin siis meni kuitenkin kuin viime vuonna, sillä silloin en saanut kalaakaan. Jotenkin tuo järvikalastus on välillä mystistä puuhaa. Kalaa oli nytkin paljon mutta silti niiden pyytäminen tuotti ajoittain vaikeuksia.

Kuvat löytyvät TÄÄLTÄ

Ja tulokset TÄÄLTÄ

2 comments:

HE said...

Aivan mahtavan upea tuo ylempi maisemakuva, huh. Muutenkin paikka vaikutti kuvista päätellen erittäin kuvaukselliselta ja säätkin suosivat teitä.

Harri Hytönen said...

Harmi kun tuolla hetkellä ei ollut aikaa enempää kuvata auringonnousua. Olisi saanut vieläkin hienompia kuvia aikaiseksi, jos sitä olisi ollut ;)