Harri Hytönen - Perhokalastus

Harri Hytönen - Perhokalastus

Tuesday, October 13, 2009

Purokierroksella

Viikonloppuna tuli ahnehdittua kalastusta kahden SM-alkukarsinnan verran. Lauantaina olimme Juhan kanssa Kynäsjoella ja sunnuntaina vuorossa oli Risulammen kisa. Menestystä ei tullut, sillä kalastus oli varsin synkkää. Onnistuin saamaan kaloja molempina päivinä vain ensimmäiseltä jaksolta ja muut jaksot kalastin tyhjää. Sen ihmeempää raporttia en jaksa näistä kirjoitella mutta kuvat kertokoot puolestaan.

Kynäksen karsinnan kuvat

Risulammen karsinnan kuvat

Tänään työpäivän jälkeen lähdin taas kyttäämään kameran kanssa taimenia kutupuuhissaan. Jostain kumman syystä pari tuttua soraikkoa oli tyhjänä kaloista. Olikohan joku välipäivä menossa?


Jatkoin kiertuetta parin muunkin tutun paikan kautta. Kävin myös pitkästä aikaa eräällä purolla, jonne istutimme 90-luvulla taimenta poikasina. Ikävä kyllä paikka oli myllerretty täysin tunnistamattomaan kuntoon. Joku oli päättänyt perata pienen kivisen puron matalaksi mutaojaksi. Ihmeellistä touhua!!! Laitan tähän alle kuvan paikasta vuodelta 1996 ja sitten seuraksi tämän päiväisen kuvan.


Myös päivän viimeinen paikka oli tyhjä kaloista. Vesi oli nyt kaikissa näissä paikoissa alhaalla ja erittäin kirkasta normaaliin nähden. Hyviä kuvaushetkiä saattaisi olla tiedossa kunhan kalat vain aloittavat kututouhut oikein tosissaan. Tästä jatketaan...

No comments: